FARMAİNBOX LİMİTLERİ HAKKINDA
ECZACILARIMIZN DİKKATİNE
1-Farmainbax üzerinden girişi yapılan reçetelerin aylık ve yıllık kotaları TEB tarafından belirlenmiştir. Reçetelerin günlük girişie dikkat edilerek, kota aşımı ile ilgili sorunları yaşanmaması için azami özenin gösterilmesi rica olurnur.
2. Sıralı dağıtım ve üst limitli reçeteler için hazırlanmış olan Farmainbox Reçete Tevzii sisiteminin işlevselliğinin oturması ve yaşanabilecek teknik aksaklıklardan doğabilecek sıkıntıların eczacılarımıza mağduriyet yaşatmaması için Ecza-Life proğramına da reçetelerin belli süre daha işlemesi uygun görülmüştür.
3 Farmainbax a işlenecek reçeteler aynı ay içinde işlenmeli gelecek aya sarkmamalıdır. Kotalar aylık belirlenmiştir. Sistem reçete tarihine işlem yapacağıdan reçeteler bir sonraki aya sarkmamalı aynı ay içinde işlenmelidir.
Ayarlanmış kotalara mağdur olunmaması için dikkat edilmesini rica ederiz.
Not: Kota aşımın odamız müdahale edememektedir. SAKARYA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU